Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Přihlaste se do 5. ročníku projektu Balakryl RECY věci a ukažte, co umíte!

Projekt Balakryl RECY věci vstupuje do svého 5. ročníku. Na novém webu www.balakrylrecyveci.cz může každý přihlásit své už hotové kutilské dílo.

Šárka Prágerová, absolutní vítězka soutěže Balakryl RECY věci 2015
Šárka Prágerová, absolutní vítězka soutěže Balakryl RECY věci 2015

Z přihlášených kutilských děl vybere odborná porota, složená z profesionálních designérů, 40 nejlepších. Autoři se pak zúčastní workshopu s týmem hvězd ekodesignu a v soutěži Balakryl RECY věci budou bojovat o přízeň veřejnosti. Ve hře je hlavní cena – 20 000 Kč a účast na festivalu designSUPERMARKET.

Domácí kutil, tvořivá maminka nebo začínající designér

Do projektu Balakryl RECY věci se může zapojit každý, kdo rád tvoří. Od 1. dubna 2017 stačí vložit fotografii svého vybraného výrobku na stránky www.balakrylrecyveci.cz a připsat svou motivaci k zapojení do projektu. Podle těchto výrobků vybere odborná porota, složená z profesionálních designérů (Antonín Wenzel, Marian Lacek a BOADESIGN – Michala Vrátníková a Petr Mikošek), 40 lidí, kteří se mohou zúčastnit dvoudenních tvořivých workshopů v Praze a Brně.

Letní workshopy s profesionálními designéry

Během dvou dnů provede tým hvězd ekodesignu účastníky letního workshopu tajemnými zákoutími sběrných dvorů i tvůrčí atmosférou hodinových dílen. Výsledné výrobky budou profesionálně nafoceny a umístěny na web www.balakrylrecyveci.cz, kde budou od 15. října 2017 bojovat o přízeň veřejnosti. Výrobek, který získá nejvíce hlasů, vyhraje hlavní cenu, kterou je částka 20 000 Kč a účast na festivalu designSUPERMARKET.

Pomáhejte s námi

Výrobky z workshopů budou vystaveny na designSUPERMARKETu v prosinci 2017 a nabídnuty k prodeji, aby mohly najít nový domov. Výtěžek z jejich prodeje bude věnován vzdělávacímu centru TEREZA, které učí desetitisíce dětí a studentů chránit životní prostředí.

Více informací k projektu včetně pravidel naleznete na www.balakrylrecyveci.cz. Balakryl můžete také sledovat na Facebooku a YouTube.

 
 
Reklama