Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Litý cementový potěr Cemflow uspěl v soutěži Známka kvality 2017

První březnový týden získaly čtyři stavební výrobky ocenění v soutěži Známka kvality 2017 pro VÝROBEK-TECHNOLOGII.

Předávání titulu v soutěži Známka kvality VÝROBEK – TECHNOLOGIE pro stavitelství a architekturu 2017 za litý cementový potěr CEMFLOW
Předávání titulu v soutěži Známka kvality VÝROBEK – TECHNOLOGIE pro stavitelství a architekturu 2017 za litý cementový potěr CEMFLOW

Výrobci byli oceněni v sídle Nadace pro rozvoj architektury a stavitelství v rámci konference „Cesta k budovám s téměř nulovou spotřebou energie“. Součástí akce bylo i slavnostní otevření školícího centra a výstavy vzorových technických řešení a materiálů.

V soutěži získal bronzovou cenu litý cementový potěr CEMFLOW, který vyrábí skupina Českomoravský beton.

CEMFLOW® je litý cementový potěr, který vytváří dokonale rovnou a pevnou plochu podlahy pod finální nášlapnou vrstvu nebo i konečné řešení architektonické podlahy. Používá se při realizaci podlah v dřevostavbách, díky vlastnostem při vysychání. Dále pak v prostorech s vyšší vlhkostí, jako jsou garáže, sklepy nebo historická zástavba a rekonstrukce. Je také ideálním řešením pro podlahy s podlahovým vytápěním, kdy vzhledem ke svým vlastnostem umožňuje snížit náklady na vytápění. Porota ocenila možnost využití přímé dodávky a zpracování do požadované tloušťky zjednodušeným postupem, což zefektivnění pokládku velkých ploch v jedné pracovní směně.


Českomoravský beton, a.s.
logo Českomoravský beton, a.s.

Společnost Českomoravský beton, a.s. člen HeidelbergCement Group je holdingovou společností, která prostřednictvím vlastních betonáren a dceřiných společností dodává transportbeton v široké škále pevnostních tříd a druhů na území České a Slovenské republiky.

 
 
Reklama