Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Luxusní vinylová podlaha Amtico First má autentický vzhled přírodních materiálů a skvělou cenu

Představujeme vám novinku, luxusní vinylové podlahy Amtico First v dílcích, nazývané též LVT – Luxury Vinyl Tiles, od nejstaršího výrobce toho typu podlahovin na světě, společnosti Amtico International Ltd. z Velké Británie.

Ta je již více než pět desetiletí hnací silou vývoje a pokroku celosvětového trhu s vinylovými podlahami.

Jedná se o prémiové podlahy, představující naprostou špičku na trhu ve spojení nejmodernější výrobní technologie, autentického vzhledu přírodních materiálů, nepřekonatelných užitných vlastností a skvělé cenové dostupnosti.

O jaký typ podlahové krytiny se jedná?

Vinylové podlahy v dílcích jsou heterogenní podlahoviny, které se skládají z několika na sebe nalisovaných vrstev z tvrzeného PVC nejvyšší kvality. Jednotlivé dílce se lepí na rovný podklad, přičemž pokládka může probíhat různými způsoby – vzor parket, mozaiky, šachovnice, atd. podle toho, jaký je tvar konkrétního dílce - dřevěná prkna u kolekce Wood, čtvercové nebo obdélníkové dlaždice u kolekce kamene či u abstraktních vzorů.

Vinylové podlahy Amtico First v dílcích jsou navíc ve své třídě unikátně opatřeny tzv. V-spárou. Ta z vašeho prostoru vytvoří dojem skutečně položeného přírodního dřeva nebo rozličných druhů dlažby, avšak se všemi výhodami vinylu a za neporovnatelně nižší pořizovací náklady.


 
 
Reklama