Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Laminátové podlahy 1FLOOR se zdokonaleným zámkovým spojem

Laminátové podlahy jsou stálicí na trhu. Přestože jim již řadu let z hlediska užitných vlastností a ceny významně konkurují zejména podlahy z vinylu, mezi zákazníky jsou oblíbené.

Společnost Kratochvíl parket profi letos rozšířila nabídku o dvě nové kolekce laminátových podlah privátní značky 1FLOOR. Pod názvy Premium a Original nabízejí vždy po sedmi dekorech v imitaci dubových prken.

Jedná se o podlahy vysoce odolné proti oděru, vybavené zdokonaleným spojovacím systémem Megaloc s hranami impregnovanými speciálním voskem Isowaxx. Kolekce Premium má užší formát s "V" drážkou na všech stranách a tři dekory v provedení synchrostructure. Jedná se o náročnou povrchovou úpravu, která autenticky dokresluje reálnou strukturu dřeva. Šetrná ekologická výroba laminátových podlah 1FLOOR probíhá v Německu.

Obě kolekce splňují zátěžovou třídu 32 a jsou vysoce odolné vůči oděru (AC4), podlahy zvládnou velmi silné zatížení v soukromých interiérech a střední zátěž v komerčních prostorách. Umožňují pokládku na podlahové vytápění a jednoduše se udržují. Proces pokládky urychluje a usnadňuje nový typ zámkového spoje Megaloc se speciálním jezdcem na krátké straně, což umožňuje i jednotlivci lamely pohodlně pokládat v řadě za sebou. Pod úhlem se dílce spojují pouze na dlouhých stranách, krátká strana se jednoduše zacvakne svrchu.

 
 
Reklama