Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Habito od Rigipsu má Zlatou medaili Stavebních veletrhů v Brně

Deska Habito získala ocenění v kategorii inovativních materiálů na Stavebních veletrzích. Obstála tak v konkurenci desítek dalších produktů prezentovaných na brněnském výstavišti a definitivně se tak stala žádanou novinkou letošního roku.

Habito je produktem společnosti Rigips. Svými vlastnostmi tato sádrokartonová deska je schopna takřka plnohodnotně nahradit zděné příčky. Habito je mimořádně pevné a odolné.

„Habito je deska, která kutilům i profesionálům dává možnosti, kterých se jim od sádrokartonu dosud nedostávalo. Proto má tento produkt takový úspěch. Je to vidět i na ohlasech zákazníků,“ řekl marketingový ředitel společnosti Rigips, Martin Sochor.

Prestižní ocenění Zlatá medaile se udílí při slavnostním zahájení Stavebních veletrhů Brno. O vítězích rozhoduje odborná hodnotitelská komise.

„Účelem soutěže je z přihlášených exponátů vybrat ty, které mají v dané kategorii největší přínos. Exponát Habito tak byl oceněn v kategorii Inovativní materiál,“ uvedl ing. Radim Tichý, ředitel Stavebních veletrhů Brno.


Kombinace mnoha vlastností
  • Inovativnost Habita spočívá v tom, že disponuje až extrémní pevností, která umožní stavět interiérové stěny a příčky s vysokou mechanickou odolností a únosností.
  • Do Habita lze kotvit předměty běžným vrutem bez předvrtání, bez hmoždinek a bez dodatečné nosné konstrukce.
  • Habito má také výborné akustické vlastnosti. Proto se hodí k odhlučnění místností.
  • Bezpečnostní příčka Habito úspěšně splnila všechna kritéria zkoušek v akreditované zkušebně. Vyrovná se tak i zděné příčce z plných cihel, co se týká bezpečnosti proti násilnému vniknutí. Více na www.pevnadeska.cz


Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Divize Rigips
logo Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Divize Rigips

Značka Rigips úspěšně působí na českém stavebním trhu přes 30 let. Za tu dobu se Rigips stal synonymem kvality, pokroku a inovací v oblasti suché vnitřní výstavby. Nabízí nejen dlouholetou praxí prověřený stavební materiál, ale také dokonalý konstrukční ...

 
 
Reklama