Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Máte doma čistý vzduch? Nyní to můžete lehce zjistit

Soutěžte s Rigipsem a změřte si koncentrace formaldehydu u vás doma. Můžete vyhrát kapesní tester formaldehydu Dräger. A navíc pro každého máme slevu 25% na sádrokartonové desky Activ´Air, které odstraňují formaldehyd z ovzduší.

PŘIHLÁŠKA DO SOUTĚŽE

Vyhrát tedy může každý. Každá desátá správná odpověď získá tester formaldehydu Dräger. A každý, kdo si stáhne slevový kupon, může uplatnit slevu 25% na sádrokartonové desky RB(A) Activ´Air. Kupon lze uplatnit v jakýchkoliv stavebninách, které tento sortiment vedou.

Sádrokartonové desky Activ´Air obsahují unikátní technologii, která ničí formaldehyd v interiérech. Formaldehyd patří mezi znečišťujícími látky, které se vyskytují všude kolem nás, a způsobují řadu zdravotních problémů. Abyste mohli problém s formaldehydem účinně řešit, měli byste zjistit, nakolik je vzduch u vás doma znečištěn. Pro orientační změření koncentrací formaldehydu slouží tester Dräger v hodnotě 590 Kč, o který můžete nyní soutěžit.

Pokud se formaldehydu chcete zbavit jednou provždy, využijte pro rekonstrukci nebo novostavbu stavební desky Activ´Air. Nyní se slevou 25%. Slevový kupon si stáhněte na soutěžních stránkách.





Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Divize Rigips
logo Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Divize Rigips

Značka Rigips úspěšně působí na českém stavebním trhu přes 30 let. Za tu dobu se Rigips stal synonymem kvality, pokroku a inovací v oblasti suché vnitřní výstavby. Nabízí nejen dlouholetou praxí prověřený stavební materiál, ale také dokonalý konstrukční ...

 
 
Reklama