Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Roadshow "Fermacell - lepší sádroš" do července navštíví 60 prodejen stavebnin

Sádrovláknité materiály fermacell se v průběhu dubna až července 2015 představí na předváděcí akci „Fermacell – lepší sádroš“ ve 40 českých a moravských městech a ve více jak 60 prodejnách stavebnin.

Loňský úspěch premiérového ročníku a velký zájem o fermacell, který turné vyvolalo, byly silnými argumenty pro zopakování tohoto projektu.

Na konkrétních výhodách i letos návštěvníci uvidí, proč výrobce fermacellu tvrdí, že při srovnání dvou desek pro suchou výstavbu – sádrovláknitého fermacellu a běžného sádrokartonu - vychází fermacell jako ten „lepší sádroš“.

Na předváděcí akci se v době od 8 do 13 hodin představí také ukázky řezání, pevnosti či tmelení, chybět nebudou ani aktuální informace z oboru suché výstavby a příklady použití desek fermacell.

Pro účastníky bude připravena káva i croissant, za aktivní účast na ukázkách získá každý z účastníků jako odměnu reklamní dárky Fermacell. V prodejně, před kterou bude prezentační akce probíhat, bude navíc možné zakoupit materiály fermacell za zvýhodněné ceny.

fermacell lepší sádroš roadshow

Fermacell, James Hardie Europe GmbH, o.s.
logo Fermacell, James Hardie Europe GmbH, o.s.

Fermacell - systémy suché výstavby. Výroba a prodej sádrovláknitých desek fermacell®, cementovláknitých desek POWERPANEL a fasádních obkladů Hardie®. Produkty jsou určeny pro dřevostavby, nízkoenergetické a modulární domy a rekonstrukce. ...

 
 
Reklama