Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Trendy keramických obkladů a dlažeb Marazzi

Marazzi keramické dlaždice se používají nejen pro podlahy a stěny bytových domů, ale i ve veřejných prostorech a velkých architektonických projektech.

Společnost momentálně nabízí více než 3 500 produktů v obkladech, dlažbách, dekoracích a mozaikách, které jsou k dispozici v řadě rozměrů, barev a povrchů a dokáže tak reagovat na nejnáročnější požadavky klientů.

Blend, inspirovaný přírodními materiály, má kamenný efekt dlaždice se saténovým a pololesklým povrchem. Celá série představuje chuť odpoutat se od zavedených stylů a vytváří atmosféru urban-vintage. Kolekce je vyrobena jako nejkvalitnější keramické slinuté dlaždice a k dispozici je ve 4 barvách a 4 rozměrech.

Beton nebo terakotový povrch – kolekce Clays je navržena tak, aby přesně tyto povrchy připomínala. Clays je k dispozici v 5 barvách a 5 rozměrech, dlaždice mohou posloužit pro podlahy i obložení stěn jak v obytných, tak v komerčních prostorách s lehkým provozem.

Z dlaždic kolekce Treverkhome sálá teplo, příroda a pocit pravého dřeva. Kolekce je charakteristická svou povrchovou strukturou s nerovnostmi, která je dokonalou imitací dřeva. Díky nejnovější výrobní technologii je zaručena neopakovatelnost jednotlivých kreseb a každá dlaždice je tak originálem.


Zleva kolekce Blend, Clays a Treverkhome

Ptáček - velkoobchod, a.s.
logo Ptáček - velkoobchod, a.s.

Ptáček - velkoobchod, a.s. je česká, dynamicky se rozvíjející společnost. Je největším odborným velkoobchodem v oblasti TOPENÍ - PLYN - VODA - INŽENÝRSKÉ SÍTĚ - SANITA. Od svého založení v roce 1992 nabízí prodej ve stále se rozšiřující síti poboček po ...

 
 
Reklama