Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Kamenný obklad GRENADA - novinka výrobce STEGU

Dekorativní kámen GRENADA patří mezi novinky výrobce STEGU. Svou strukturou a vzhledem připomíná tradiční masivní přírodní kámen.

Obklad je vyroben ze speciální směsi lehčeného betonu, který zaručuje mrazuvzdornost, zajímavou cenu a dlouhodobou životnost.

Obklad GRENADA odráží přirozenou rozmanitost nadčasového stavebního materiálu - přírodního kamene. Je inspirován andaluskou krajinou a připomíná okouzlující města jižního Španělska. Je vyhotoven ve dvou barevných odstínech. Kvůli unikátní struktuře, univerzálnímu charakteru a sofistikovaným barvám je GRENADA dokonalým doplňkem každého moderního interiéru.

Montáž betonových obkladů STEGU

Betonové obklady jsou vyrobeny na bázi lehkého betonu pro použití v exteriéru a interiéru místnosti. Před zahájením prací je nutné důkladně změřit prostory, spočítat plochu obkladu a zakoupit o 10% více veškerého obkladového materiálu včetně stavební chemie. V případě, že obkládáte i vnější rohy je potřeba koupit o 5% více rohových obkladů. Rozdílí v rozměrech a barvách vyplývají z ruční povrchové úpravy a přidávají fasádě přírodní vzhled.

Montáž obkladů se provádí s použití stavební chemie od firmy STEGU, která zaručí dokonalý výsledek. Montáž obkladů „na styk“ odstraňuje používání spárovacích malt, díky čemu jsou snižovány náklady a čas na provedení kamenné fasády. Obklady je třeba před pokládkou zkontrolovat. Doporučujeme jednorázový nákup obkladů z jedné výrobní šarže, abyste zabránili větším rozdílům v odstínech. Výrobce neuznává reklamace rozdílů v barevných odstínech u materiálů zakoupených později.

 
 
Reklama