Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Chystáte se obkládat koupelnu, kuchyň, chodbu, balkon nebo terasu?

Máme pro Vás aktuální nabídku unikátně vylepšených spárovacích hmot značky KNAUF. Proč věnovat tomuto detailu tolik pozornosti? Zajistíte si dlouhou životnost bez rizika, že investice do vlastního obkladu nebo dlažby nebude znehodnocena.

Koupíte-li si kvalitní lepidlo a spárovací hmotu, pak si tím zajistíte dlouhou životnost bez rizika, že Vaše investice do vlastního obkladu nebo dlažby nebude znehodnocena. Věnujte nám několik minut a navštivte náš specializovaný web www.sparuj.cz, kde naleznete všechny potřebné informace o nových spárovacích hmotách značky KNAUF. Zjistíte, proč jsou naše spárovací hmoty tak chytré. Také si můžete spočítat spotřebu hmoty a interaktivně si vyberete nejvhodnější odstín.

A pokud již máte vybraný určitý druh obkladu nebo dlažby, navštivte naše partnery, jejichž seznam najdete na specializovaném webu www.knauftogo.czNaši spárovací hmotu nakoupíte i ve stavebninách a ve VŠECH HOBBY ŘETĚZCÍCH. Potřebujete poradit? Kontaktujte nás bezplatně na 844 600 600.

Chystáte se obkládat? Tak jedině s chytrou spárovací hmotou s intuicí!

Při pokládce obkladů, dlažby, či přírodního kamene bychom vždy měli vycházet z toho, jaký materiál a hlavně v jakém prostředí budeme lepit. Pouze na tomto základě jsme schopni určit následné namáhání lepeného prvku, zvolit správný druh lepidla, spárovací hmoty a tím pádem i celého systému. Jiné materiály používáme v interiéru, jiné v exponovaném vnějším prostředí.

V interiéru mohou být použity obklady ze savého střepu, tzv. bělniny. Do exteriéru tyto materiály v žádném případě přijít nesmí, neboť by je velmi brzy poškodil mráz. Na balkonech a terasách se proto zpravidla používá slinutá, vysoce slinutá keramika nebo přírodní kámen. Správnou volbou materiálů vytvoříme funkční systém, který bude ušitý přímo na míru našim potřebám a bude dlouhodobě funkční.

Stáhněte si Manuál lepení & spárování obkladů a dlažeb



Knauf Praha s.r.o.
logo Knauf Praha s.r.o.

Společnost KNAUF Praha s.r.o. působí na českém stavebním trhu od roku 1991. Je jedním z nejvýznamnějších výrobců stavebních materiálů v oblasti sádrokartonových produktů a systémů. Značka Knauf je vždy spojována s vysokou kvalitou a nadstandardním ...

 
 
Reklama