Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nové hnědé odstíny povrchového materiálu DuPont™ Corian®

Unikátní barevné řady, a to šest hnědých odstínů – čistých nebo s částečkami – bezesporu najdou své využití nejenom v kuchyních, koupelnách i nábytku, ale i v návrzích architektů, designérů i běžných spotřebitelů.

DuPont™ Corian® rozšiřuje nabídku tmavých odstínů vyrobených inovativním postupem DeepColour™ Technology*, jenž nabízející materiály se skvělou kombinací elegance, funkčnosti a rozmanitosti využití v kuchyních, koupelnách i nábytku, ale i v návrzích architektů, designérů i běžných spotřebitelů.

Společnost DuPont díky postupu DeepColour™ Technology navrhuje a vyrábí povrchové materiály v sytějších a trvanlivějších tmavých barvách, ty jsou navíc odolnější, lépe se za tepla tvarují, spojují a upravují. 6 nových hnědých odstínů povrchového materiálu DuPont™ Corian® vyrobeného postupem DeepColour™ Technology:
  • Deep Bedrock – bezprecedentně nejzemitější odstín se zlatavými záblesky a černým a slonovinovým popraškem, který navozuje dojem úrodné půdy a bohatých zdrojů z přírody. Sám o sobě je tento odstín klasický, ale v kombinaci se světlejšími barvami působí hravě.
  • Deep Mink – luxus s dotekem výstřednosti, chameleon hrající do hněda a zelenkava s podporou potlačených zrnek, která nejsou na první pohled patrná, ale celku dodávají na výjimečnosti.
  • Deep Sable – jak sám název napovídá, odstín Deep Sable je tmavý jako smola, ale nechybí mu teplo a sofistikovanost. Temný odstín, jenž hraje do olivova a balancuje na hraně toho, co je a není hnědé, si chytře pohrává s hlubokými tóny staletého lesa.
  • Deep Caviar – temný odstín ozvláštněný jemnými až luminiscentními zrnky je, stejně jako kaviár v jeho názvu, delikátní a zároveň opulentní.
  • Deep Espresso – tento odstín je stejně lahodný, exkluzivní a bohatý jako nápoj v jeho názvu, s nímž má společnou i temně hnědo-černou barvu, za jejíž teplé vyznění vděčíme právě příměsi hnědi. Tento odstín může být zemitý a elegantní a na obou pólech si zachová tvář a originalitu.
  • Deep Storm – roztančená zrnka v přírodních barvách dodávají tomuto designu hravost. Tmavý podklad se rozzáří a vizuálně zlehčí.

Všech šest nových hnědých odstínů povrchového materiálu DuPont™ Corian® bude ke komerčnímu prodeji v Evropě, na Středním východě a v Africe uvolněno dne 15. září 2014.

6 nových hnědých odstínů povrchového materiálu DuPont™ Corian®
6 nových hnědých odstínů povrchového materiálu DuPont™ Corian®. Zleva doprava: Deep Bedrock, Deep Mink, Deep Sable, Deep Espresso, Deep Caviar, Deep Storm. Foto DuPont™ Corian®, veškerá práva vyhrazena
 
 
Reklama