Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Originál je Twinson – pozor na napodobeniny!

Výhody dřeva a plastu v jednom získáte díky kompozitním materiálům. Ale pozor: vaše očekávání může naplnit jen skutečná kvalita. Napodobeniny, které lákají nízkou cenou, se ve výsledku prodraží a způsobí řadu komplikací.

Výhody dřeva a plastu v jednom? Díky kompozitním materiálům to není žádný problém. Ale pozor – vaše očekávání může naplnit jen skutečná kvalita. Napodobeniny, které lákají nízkou cenou, se ve výsledku prodraží a způsobí svým majitelům řadu komplikací. Jen kvalitní kompozit vám ušetří starosti i peníze.

Kompozitní materiály, „kříženci“ dřeva a plastu, si pevné místo na našem trhu vydobyly díky své odolnosti, nízkým nárokům na údržbu a dlouhé životnosti. Nejčastěji se používají pro budování teras nebo jako obložení bazénů.

Rostoucí zájem o úspěšné produkty z WPC (Wood Polymer Composites – kompozitní materiály) a jejich rozšiřující se nabídka však bohužel lákají i výrobce, kteří se je snaží napodobit. Nízká cena napodobenin je většinou patrná již na první pohled a kdo se přesto nechá zlákat, ten jejich „kvalitu“ pozná při montáži a po ní. Na následujících řádcích vás seznámíme s hlavními výhodami certifikovaného materiálu Twinson firmy Inoutic, kterými se odlišuje od napodobenin konkurenčních výrobců (obvykle z Číny, Ukrajiny nebo Polska).

Výhody dřeva a plastu v jednom získáte díky kompozitním materiálům WPC Twinson
Výhody dřeva a plastu v jednom získáte díky kompozitním materiálům Twinson

V našem miniseriálu naleznete více informací o různých kompozitních materiálech pro terasy, které vám mohou pomoci vybrat ten správný systém pro vaši novou kvalitní terasu.

Miniseriál o kompozitních materiálech Twinson:
  • Terasové desky – materiál
  • Výběr barev
  • Podkladové profily
  • Montážní systém a olemování
  • Certifikáty a atesty
  • Záruky a garance
 
 
Reklama