Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Speciální kolekce laminátových podlah Wineo Witex s protihlukovou podložkou

Kratochvíl parket profi (KPP) představuje kolekci Wineo Witex. Lamely disponují zámkovým spojem LocTec a integrovanou protihlukovou podložkou Sound Protect, snížení kročejového hluku až o 19 dB.

Výroční laminátová kolekce 20 years KPP od německého výrobce Witex

U příležitosti 20letého výročí na českém trhu byla nabídka podlahových krytin rozšířena o speciální kolekci laminátových podlah Wineo Witex s názvem „20 years KPP“. Kolekce zahrnuje 10 dekorů s imitací dřevin buk, dub a ořech. Lamely disponují zámkovým spojem LocTec a integrovanou protihlukovou podložkou Sound Protect, díky které je chůze po podlaze tišší (snížení kročejového hluku) až o 19 dB.

Součástí výroční nabídky jsou obvodové lišty v odstínu vybraného dekoru zdarma. Tyto nadstandardní benefity doplňuje atraktivní cena 569,- Kč (MOC za 1 m2 včetně 21% DPH). Krytinu lze umístit na podlahové vytápění, výrobce doporučuje teplovodní topný systém. Při pokládce na čistý, suchý a rovný povrch stačí lamely s integrovanou kročejovou podložkou doplnit pouze o parotěsnou fólii. Laminátové dílce s nosnou HDF deskou a třídou zátěže 23/32 (AC4) mají reálnou strukturu dřeva a hrany impregnované proti vlhkosti. Garantovaná záruka na krytinu je 10 let při soukromém užití a 5 let v komerční sféře.

KPP, Showroom Moravany u Brna
KPP, Showroom Moravany u Brna
 
 
Reklama