Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Designové ploty Silvadec s mléčným sklem nebo perforací

Skládačkový systém WPC prken lze jednoduše složit a rozložit, umožňuje vytvořit zajímavé designové obrazce.Je dostupný v různých výškách a 4 barevných variantách.

Designové ploty Silvadec s mléčným sklem nebo perforovanými hliníkovými pásy jsou novinkou, kterou si nenechte ujít. Odlehčenou jakoby provzdušněnou variantu bezúdržbového plotového systému Silvadec z WPC představila firma WPC - Woodplastic s.r.o. poprvé na pražském veletrhu For Garden 2011.

PRAKTIČNOST A VARIABILITA
Praktický skládačkový systém WPC prken a prefabrikovaných hliníkových sloupků lze jednoduše složit a rozložit. Kromě vodorovné montáže lze nově volit také atraktivní variantu zešikmené pokládky, která spolu s kombinací materiálů umožňuje vytvořit zajímavé designové obrazce podle vaší vlastní fantazie. Sklo nebo plech se vždy vkládá mezi dvě prkna, která mají speciálně vyfrézovanou drážku. Systém WPC Silvadec je dostupný v různých výškách a 4 barevných variantách - Teak, Palisandr, Eben a Ořech s oboustrannou použitelností (jedna strana hladká, druhá vzhled úzkých latí). Orientační cena za 1,5 m kompletního metru je 4600 Kč
při výšce 123 cm, respektive necelých 6000 Kč při 180 cm. Cena zahrnuje plotový sloupek, zátku, boční zakončovací lištu. Instalace do betonu nebo do fixačních patek – sloupky je samozřejmě možno zkrátit dle individuálních požadavků. Systém má povětrnostní odolnost až do 120km/hod a může být montován na všech typech terénu. Ploty, stěny, palisády, závětrné zábrany SILVADEC z bezúdržbového materiálu Woodplastic® mají přirozený vzhled exotického dřeva a žádoucí vlastnosti nezničitelného plastu. Ani za 50 let nemění svou barvu a vzhled a nevyžadují již žádné povrchové ošetření. Výrobce poskytuje na WPC materiál záruku až 25 let na dřevokazné houby, hnilobu a hmyz, na hliníkové komponenty pak 10 let. Materiál woodplastic (WPC) od francouzského výrobce, firmy Silvadec, je vyroben ze 60 % z jakostního dřeva s nízkým podílem přírodních pryskyřic a ze 40 % kvalitních polymerů, což poskytuje optimální poměr mezi těmito dvěma surovinami. Vzhledem k vysoké odolnosti je tento materiál prakticky nezničitelný. 40% obsah HDPE polymerů má zásadní vliv na odolnost WPC materiálů hlavně vůči povětrnostním vlivům,změnám teplot i UV záření, poškrábání, vodě i mrazům atd.. Atraktivní a nadčasová kombinace dřeva a hliníkových sloupků vytváří harmonický, a přesto vysoce kvalitní design, který je vhodný jak pro klasické, tak moderní exteriéry. Mnoho barevných variant jen zvyšuje jeho atraktivitu.
 
 
Reklama