Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Kurz Energeticky efektivní renovace stávajících budov

Centrum pasivního domu pořádá atraktivní dvoudenní seminář určený architektům, projektantům i pracovníkům realizačních firem. Získáte vynikající náměty a inspiraci pro svou praxi.

Centrum pasivního domu pořádá odborný dvoudenní kurz, který Vás naučí správně navrhovat renovace stávajících staveb s cílem maximálně snížit jejich energetickou náročnost. Čekají Vás specializované přednášky se zaměřením na ukázky z praxe včetně cvičení pro integraci poznatků. Vše pod vedením nezávislých odborníků Centra pasivního domu.

Součástí dvoudenního kurzu je bonusové školení "Úvod k navrhování pasivních a nulových domů" (toto školení lze navštívit také samostatně).

Kdy:
26. 4. - 27. 4. 2016 (8:30 - 17:00 hod.) + bonusový den 25. 4. 2016 (8:30 - 17:00 hod.)
Kde:
Otevřená zahrada Údolní 33, Brno
Co si odnesete:
Budete schopni navrhovat vysoce energeticky efektivní a ekonomicky rentabilní renovace, vycházející z moderních postupů, které se osvědčily v praxi. Díky ukázkám přímo na místě, získáte náměty a inspiraci pro vlastní praxi.

Registrovat se můžete nejpozději od 11. 4. 2016 do 21. 4. 2016 na webu Centra pasivního domu .



Centrum pasivního domu, z.s.
logo Centrum pasivního domu, z.s.

Jsme nezávislé sdružení, které dělá téměř 20 let osvětu zdravému a úspornému bydlení. Sdružujeme přes stovku ověřených firem a specialistů, kteří energeticky úsporné a zdravé domy navrhují, staví, rekonstruují nebo pro ně vyrábí technologie a komponenty. ...

 
 
Reklama