Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Na mezinárodní mapu pasivních domů přibyl český certifikovaný pasivní dům

Jako druhý v České republice získal mezinárodní certifikaci pasivního domů dům pana J. Martínka v Bukové u Příbramě. Gratulujeme!

Mezinárodní certifikace je mimořádně náročná po všech stránkách. Díky této certifikaci ale je tou nejvyšší autoritou ověřena kvalita pasivního domu PHI Darmstadt. Není to jen ověření projektové dokumentace, ale také kompletní stavby jako takové.

Že se jedná o mimořádnou událost svědčí také to, že tento mezinárodní certifikát mají v současnosti pouze 2 domy v České republice. Oba jsou postaveny z vápenopískových cihel Kalksandstein Zapf Daigfuss. Panu Martínkovi - projektantovi a zároveň investorovi tohoto domu gratulujeme.

Certifikaci bylo možné uskutečnit díky finančnímu přispění firem Zapf Daigfuss GmbH, která dodávala vápenopískové cihly, Kalksandstein CZ s.r.o., poradenství a stavební fyzika a Internorm, dodávka oken. Bližší informace o pasivním domě najdete v PDF dokumentu a na stránkách pana J. Martínka.


Kalksandstein CZ s.r.o., vápenopískové cihly Zapf Daigfuss
logo Kalksandstein CZ s.r.o., vápenopískové cihly Zapf Daigfuss

Kalksandstein CZ s.r.o. - výroba a prodej vápenopískových cihel. Jejím hlavním cílem je poskytovat odborné poradenství v oblasti stavebních hmot a technologií pro nejstaršího výrobce vápenopískových cihel Zapf Daigfuss. Naši odborníci Vám poradí se všemi ...

 
 
Reklama