Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Snadná údržba oken REHAU

Svůj čas při mytí a údržbě oken nyní můžete ušetřit díky speciální povrchové úpravě HDF. A co je nejdůležitější, i po mnoha letech jdou snadno otevírat a zavírat.

Ušetřete svůj čas díky snadné údržbě
Ušetřete svůj čas díky snadné údržbě

Nikdo netráví rád moc času mytím a údržbou oken, my nabízíme uživateli zvláštní komfort, neboť naše okna a dveře odolají jakékoliv zátěži, ať již je to sníh, déšť, vítr, špína nebo prach.

REHAU okna jsou vybavena speciální povrchovou úpravou HDF. Díky ní mají okna výrazně hladší povrch a tak nedochází k významnému usazování nečistot. Pracné čištění oken je již minulostí, od teď již bude vše jednoduché. A svůj čas můžete věnovat své rodině.

Přejete si lehce umyvatelná okna?
Naše profily se vyznačují speciální povrchovou úpravou HDF. Tak zůstává okno dlouhodobě lesklé a zachovává si svůj vzhled.
Nemáte čas na údržbu?
Trávíte svůj čas natíráním oken nebo pracnou údržbou? Stačí, když pohyblivé díly v našich oknech jednou za rok pokápnete olejem.
REHAU s.r.o.
logo REHAU s.r.o.

Firma REHAU nabízí prémiová řešení na bázi polymerů. Pro oblast TZB dodáváme podlahové a stěnové vytápění/chlazení – trubky a technika spojování, systémové desky, regulace, rozdělovače; rozvody studené a teplé vody - instalace pitné vody, odhlučněná ...

 
 
Reklama