Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

REHAU okna – svět barev bez hranic

Nároky investorů na vlastní podobu oken rostou. Na jednu stranu se prosazují jednoduchá okna bez zdobných přídavků, na druhou stranu je žádána větší variabilita barev a jiných povrchových úprav.

Barevný svět oken REHAU
Barevný svět oken REHAU

Okna neslouží pouze k prosvětlení a komfortu domova, ale také prezentují vzhled domu. Firma REHAU se zabývá dodávkami takto upravených profilů a komponentů pro výrobu oken, dveří a HS portálů již více než 30 let.

U plastových oken REHAU lze dosáhnout požadovaného barevného vzhledu pomocí 3 následujících technologií:
  • kašírováním,
  • lakováním,
  • osazením hliníkových obložek.

KALEIDO FÓLIE (kašírování)

V řadě KALEIDO FÓLIE se REHAU soustředí především na takové vzhledy, jakých se dá lakováním docílit jen obtížně. K dispozici je tedy celá řada dřevěných struktur a speciálního žilkování, řada Uni pak nabízí moderní hliníkové dekory. Fólie jsou na okenní profily lepeny, přičemž vlastní nanášení probíhá výkonným strojem, který zajistí pevné a dlouhodobé spojení se samotným profilem. Firma REHAU nabízí na výběr přes 220 dekorů.

KALEIDO PAINT (lakování)

U lakovaných profilů si mohou zákazníci REHAU vybírat dle klasického vzorníku barev RAL z více než 150 intenzivních barevných tónů. Tato nabídka barev se navíc neustále rozšiřuje. Jendou z novinek z poslední doby jsou strukturované laky, kde jsou do laku přimíchány různé částice, které ozvláštní vzhled laku a dodají povrchu profilu nezaměnitelnou texturu.

KALEIDO COVER (hliníkové obložky)

Jedním z nejmodernějších způsobů změny povrchového vzhledu okna je použití hliníkových obložek. Obložky jsou pevně připevněny na okno a kromě designu okna, zajišťují také jeho dodatečnou ochranu. Můžete tak jednoduše kombinovat výhody moderních plastových oken s atraktivním designem oken hliníkových. Dekor hliníkových obložek lze u REHAU vybrat z více než 170 barev.


REHAU s.r.o.
logo REHAU s.r.o.

Firma REHAU nabízí prémiová řešení na bázi polymerů. Pro oblast TZB dodáváme podlahové a stěnové vytápění/chlazení – trubky a technika spojování, systémové desky, regulace, rozdělovače; rozvody studené a teplé vody - instalace pitné vody, odhlučněná ...

 
 
Reklama