Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Dva čeští manažeři společnosti Inoutic povýší a budou řídit region CEE

Český tým se osvědčil v řízení komerčních aktivit společnosti Inoutic, předního evropského výrobce PVC okenních profilů a terasových systémů. Kompetence Radka Slabáka a Petry Schneeweiss budou rozšířeny na celou oblast CEE.

Po sedmi letech na pozici Managing director pro střední Evropu se Radkovi Slabákovi rozšiřují kompetence. Byl jmenován komerčním ředitelem pro CEE region, kam kromě stávajícího českého, slovenského a maďarského trhu spadá také Polsko, Pobaltí a dále také Bulharsko a Rumunsko.

„Naše nová funkční organizační struktura reflektuje tržní situaci a umožní nám soustředit se na rozvoj jednotlivých trhů podle jejich potenciálu. V současné době tak z Brna řídíme komerční aktivity v deseti zemích střední a východní Evropy. Investujeme zejména do produktových inovací a také do nových digitálních technologií a e-byznysu,“ říká k dalšímu směřování firmy Radek Slabák.

Petra Schneeweiss působí ve společnosti Inoutic druhým rokem. Doposud byla jako marketingová manažerka zodpovědná za koordinaci marketingových aktivit, nejen v České republice, ale i na Slovensku a v Maďarsku. Nově bude jako marketingová ředitelka zastřešovat veškeré marketingové aktivity značky také na trzích v Polsku, pobaltských zemích, Rumunsku a Bulharsku.

Radek Slabák Inoutic
Radek Slabák
Petra Schneeweiss Inoutic
Petra Schneeweiss
 
 
Reklama