Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Představuje se Halio™ – sklo AGC Glass Europe pro nová interaktivní okna a prosklené stěny

Halio™ je zcela nový produkt pro domácnosti i komerční budovy. Bude představen během stavebního veletrhu BAU v Mnichově od 16. do 21. 1. 2017. Na evropském trhu se objeví začátkem roku 2018.



Halio™ je sklo, které se pomocí technologie inteligentního tónování zbarvuje do neutrálních šedavých odstínů, čímž dochází k blokování slunečních paprsků, ochraně proti oslnění a zvýšení pocitu soukromí. Nechte pronikat do interiéru právě tolik světla, kolik si přejete.

Halio™ dokáže vytvořit flexibilní a prosvětlené otevřené prostory, které se však na přání dokážou rázem změnit a vytvořit pocit soukromí představující vynikající řešení pro zasedací místnosti a kanceláře. Buďte první, kdo vyzkouší jeho vlastnosti ve speciálním Halio Mobile Experience Room, na stánku AGC Interpane č. 329, hala C.

Navštivte seciální web s informacemi a vizualizacemi (v angličtině) www.haliolife.com


AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group
logo AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

Firma je součástí nadnárodního koncernu AGC Group a je největším výrobcem plochého skla ve střední a východní Evropě. Vyrábí ploché sklo zejména pro stavebnictví (exteriérové zasklení a interierové dekorace), automobilový průmysl a další odvětví (doprava, ...

 
 
Reklama