Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Lepší bezpečnost, estetika a produktivita s novým lakovaným sklem Guardian Deco HT™

Guardian Glass představil nové kalitelné lakované sklo pro dekorativní aplikace v oblastech, kde je kladen důraz na bezpečnost nebo tam, kde je sklo vystaveno vysokým teplotám.

Guardian Deco HT™ je bezolovnaté sklo s vysokým leskem a speciálním lakem, jehož vzhled je stále homogenní a lesklý i po tepelném zpracování. Guardian Deco HT je k dispozici ve dvou barvách, černé a bílé.

Guardian Deco HT je ideální pro širokou řadu aplikací doma i na pracovišti, např. na obklady ploch vystavených postříkání v kuchyních a koupelnách, obložení vnitřních stěn, pracovní povrchy, psací desky a vitríny, dveře, nebo na zábradlí a balustrády. Je také vhodné pro použití v exteriéru - např. jako parapetní sklo a opláštění venkovních stěn na fasádách – kdekoliv, kde lze ocenit spojení bezpečnosti a krásy skla Deco HT.

Deco HT šetří čas, úsilí a zvyšuje produktivitu: zpracovatelé skla již nemusí skladovat barvu a rozpouštědla ani čekat na uschnutí barvy, stačí, když dodané lakované sklo nařežou a „vykalí“.

Andras Kovacs, produktový manažer ve společnosti Guardian Glass v Evropě, při představování nového výrobku řekl: „Guardian Deco HT poskytuje vynikající alternativu k válečkem nanášenému laku - nejenom co se týče produktivity, ale také kvůli vyšší estetické kvalitě, kterou nabízí. Díky použití technologie společnosti Guardian má Deco HT jednotnější a konzistentnější barvu v každé sérii.

 
 
Reklama