Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Získá Slavona Ekologického oskara? Jsme ve finále. Podpořte nás svým hlasem

Největším oříškem bylo dosažení kategorie phA efektivnosti rámu posuvných dveří HS a zejména splnění teplotního faktoru u srazu fixní a posuvné části.

"Posuzovali jsme řadu variant s cílem nepřidávat nic navíc, co by komplikovalo výrobu a zbytečně navyšovalo cenu pro koncového zákazníka. Výsledná varianta to splňuje na jedničku. Funkce jednotlivých částí HS portalu jsou perfektně sladěny - výborné tepelněizolační vlastnosti, čistý vzhled a nízkou pohledovou výšku při zachování statické tuhosti. Navíc kompletně bezúdržbové provedení pomocí kompozitních lišt," vysvětluje specialista Juraj Hazucha.

„Když jsme v roce 2012 uváděli na trh okna PROGRESSION, nepředpokládali jsme výrobu složitých sestav, nízkých dveřních prahů apod. Ale nakonec byl zájem stavebníků právě o tento typ oken velký a náš vývojový tým musel přijít se speciálním řešením, stejně jako vymyslet konstrukci zdvižně posuvných dveří HS portal PROGRESSION," říká Zora Stupňánková.

Výsledkem jsou zdvižně posuvné dveře s vynikající tepelnou izolací, komfortním ovládáním, poskytující dostatek světla a solárních zisků, které osvěží každou stavbu svým minimalistickým moderním pojetím.

Prestižním mezinárodním certifikátem za posuvné dveře pro pasivní stavby se mohou pochlubit pouze tři konkurenční výrobky ze zahraničí.

Pomozte Slavoně získat Ekologického Oskara

Získá Slavona Ekologického oskara

SLAVONA s.r.o.
logo SLAVONA s.r.o.

SLAVONA, s.r.o. je tradiční český výrobce dřevěných oken a dveří Realizuje dodávky výplní stavebních otvorů zejména pro rodinné domy, kde jsou stavebníci velmi nároční na kvalitu a parametry oken a dveří, zaměřuje se především na dřevěná eurookna, ...

 
 
Reklama