Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Společnost OKNA.EU vyhlásila soutěž o okna za 100 000 Kč

Uživatelé dnes od oken a dveří neočekávají pouze funkčnost, chtějí, aby jejich vzhled designově dokonale ladil se stavbou domu či bytu. A výroba oken a dveří se snaží s těmito požadavky co nejvíce držet krok.

Přesvědčit se o tom mohou zákazníci v moderních prostorných showroomech společnosti OKNA.EU v Praze a Říčanech, kde jsou vystaveny výrobky odpovídající aktuálním trendům a splňující současné požadavky trhu. A přesně taková okna a to dokonce v hodnotě 100 000 Kč můžou zájemci letos vyhrát, zapojí-li se do fotografické soutěže, která právě probíhá na webových stránkách společnosti.

  • Soutěž spočívá v pořízení fotografie zajímavého, netradičního nebo nápaditého okna, kterou lze po krátké registraci na stránce www.okna.eu/soutez nahrát.
  • Pokud ji administrátor soutěže schválí, bude zařazena do soutěže.

  • Ze všech soutěžních příspěvků, zaregistrovaných od 1. dubna do 30. června 2016 vybere odborná porota 20 fotografií, které budou 7. července zveřejněny na stránce www.okna.eu/soutez.
  • O finálním vítězi rozhodne hlasování veřejnosti, jež bude probíhat až do 31. srpna 2016.


Společnost OKNA.EU nabízí okna klasická plastová a dřevěná, ale také moderní okenní rámy hliníkové nebo plastohliníkové a dřevohliníkové, které kombinují vlastnosti jednotlivých materiálů. Všechna okna jsou vyráběna na nejmodernějších výrobních linkách v České a Slovenské republice. V oblasti okenních a dveřních konstrukcí disponuje společnosti OKNA.EU více než dvacetiletou tradicí.

Produkty společnosti OKNA.EU si mohou zájemci prohlédnout v regionálních pobočkách v Čechách a od loňského roku i ve dvou prostorných showroomech v Říčanech Modleticích a v showroomu Praha Pankrác. V těchto showroomech jsou vystaveny velmi oblíbené velkoformátové HS portály, prémiová hliníková a dřevohliníková okna či designové dveře značky Perito, a to v reálném provedení, aby si zákazníci mohli udělat představu a vyzkoušet manipulaci s jednotlivými produkty.

Více o společnosti na www.okna.eu
a www.zarucenekvalitniokna.cz
OKNA.EU
logo OKNA.EU

OKNA.EU, to je: profesionální NABÍDKA zdarma do 24 hodin, ZAMĚŘENÍ zdarma a ve Vámi stanoveném čase, VÝROBA u našich dodavatelů na nejmodernějších výrobních linkách, MONTÁŽ jen certifikovanými montážníky.

 
 
Reklama