Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Prestižní cenu Red Dot Design získala společnost FAKRO

Naše společnost získala tuto cenu za okno do plochých střech DEF DU6. Mnoho znalců uznává tuto cenu jako jednu z nejvýznamnějších trofejí v odvětví průmyslových vzorů.

Letošní ročník se nesl ve znamení rekordního počtu 5200 přihlášek z 57 zemí, výběr provedlo 41 členů poroty, která byla složena z nezávislých projektantů, význačných profesorů a novinářů.

Okno do plochých střech DEF firmy FAKRO je spojením inovativních technických řešení a moderního designu. Minimalistický, perfektně poskládaný styl rozhodně tento výrobek odlišuje, a díky použití průlomových řešení bylo okno DEF namontováno v mnoha zemích po celém světě.

Cena nazývaná "Oskar designu" udělena firmě FAKRO je potvrzením toho, že společnost trvá na nejvyšší kvalitě výrobků, ale důraz klade také na design. FAKRO jako globální firma zavádí průlomové výrobky, které rozšiřují funkčnost a zvyšují kvalitu výrobku.

"S neskrývaným potěšením se s vámi dělíme o tuto informaci a věříme, že tato cena potvrzuje, že spojení nejvyšší kvality a skvělého designu přináší očekávaný úspěch", komentuje Slawomir Gawlik, marketingový ředitel Skupiny FAKRO.


FAKRO CZECH s.r.o.
logo FAKRO CZECH s.r.o.

Střešní okna FAKRO, půdní schody, okna do plochých střech, světlovody. Okna: kyvná, výklopně-kyvná, super termoizolační, balkonová, se zvýšenou osou otáčení. Vnitřní doplňky. Inovativní řešení pro podkroví. Předokenní rolety a vnější markýzy.

 
 
Reklama