Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vyhrajte víkend v pasivním domě v Českém ráji!

Navštivte 4. – 7. února 2016 veletrh Dřevostavby na Výstavišti Praha Holešovice a vyhrajte víkendový pobyt pro celou rodinu ve vzdělávacím středisku společnosti ATREA v obci Koberovy v Českém ráji (1. energeticky nulová budova v České republice).

Jak soutěžit

Poznejte co největší počet dřevin na originální židli vyrobené z třinácti různých dřevin. Vyplněný soutěžní lístek vhoďte do boxu na stánku ATREA s.r.o. | DOMY ATREA, expozice SH10 ve střední hale Průmyslového paláce. Výhru získává soutěžící s nejvyšším počtem správně určených dřevin. V případě shody bude o výherci rozhodnuto losováním.

Příjem soutěžních lístků
Do neděle 7. 2. 2016, 12:00, stánek ATREA s.r.o. | DOMY ATREA, expozice SH10, střední hala Průmyslového paláce

Vyhlášení vítěze
Neděle 7. 2. 2016, 12:15, auditorium doprovodného programu, expozice SH13, střední hala Průmyslového paláce

Výhra

Víkendový pobyt (2 noci) pro celou rodinu ve vzdělávacím středisku společnosti ATREA s.r.o. (1. energeticky nulová budova v České republice).

Soutěžní exponát vyrobil Pavel Zuzánek, zapůjčila Ing. arch. Zuzana Novosadová
Soutěžní exponát vyrobil Pavel Zuzánek, zapůjčila Ing. arch. Zuzana Novosadová

Školicí středisko je součástí unikátního souboru 13 energeticky pasivních domů ATREA v obci Koberovy v srdci Českého ráje s výbornými možnostmi pro poznávání přírody a krajiny, historie, památek, dovolenou s dětmi, pro pěší i cykloturistiku.

Soutěžní exponát vyrobil Pavel Zuzánek (Truhlářství Zuzánek, Rokytnice nad Jizerou), zapůjčila Ing. arch. Zuzana Novosadová (Symbiosa – ateliér architektů, Jablonec nad Nisou).

 
 
Reklama