Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Super termoizolační půdní schody LWT

V energeticky úsporném stavebnictví je kladen důraz na minimalizaci tepelných ztrát, které pomohou snížit také nové super termoizolační půdní schody LWT vyráběné společností FAKRO CZECH.

Tyto skládací schody s dřevěným žebříkem jsou speciálně určeny pro nízkoenergetické stavby a jsou ideální do míst, kde se vyskytují velké rozdíly teplot mezi vytápěným podkrovím a neobytnými půdními prostory.


Speciální 8 cm široký poklop vyplněný pouze termoizolačním materiálem (polystyrénem) tvoří dokonalou bariéru omezující teplotní ztráty. Vynikající těsnost zaručuje trojité těsnění.

Nová konstrukce závěsů vede jejich pohyb tak, že se v průběhu otevírání žebřík automaticky odklání od poklopu a tím umožňuje pohodlnou manipulaci. Malá hmotnost a inovativní způsob uchycení poklopu na tzv. click umožní montáž schodů jednou osobou.


FAKRO CZECH s.r.o.
logo FAKRO CZECH s.r.o.

Střešní okna FAKRO, půdní schody, okna do plochých střech, světlovody. Okna: kyvná, výklopně-kyvná, super termoizolační, balkonová, se zvýšenou osou otáčení. Vnitřní doplňky. Inovativní řešení pro podkroví. Předokenní rolety a vnější markýzy.

 
 
Reklama