Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Lindab na veletrhu Střechy Praha 2018: expozice ukáže šíři sortimentu a povrchů Lindab pro falcované krytiny

Lindab, výrobce a prodejce stavebních komponent z tenkostěnné oceli, lehkých střešních krytin a okapových systémů, představí na veletrhu Střechy Praha (8. – 10. 2. 2018) škálu povrchových úprav pro falcované krytiny.

Lindab na veletrhu Střechy Praha 2018: expozice ukáže šíři sortimentu a povrchů Lindab pro falcované krytiny
Lindab na veletrhu Střechy Praha 2018: expozice ukáže šíři sortimentu a povrchů Lindab pro falcované krytiny

V letošním 20. ročníku se soustředí zejména na inovativní technologie povrchových úprav i na komplexní systém prvků, nezbytných pro bezpečný pohyb na střechách.

Ve stánku 306 v hale číslo 3 Lindab ukáže zástupcům montážních firem mimo jiné širokou škálu materiálů vhodných pro velmi populární falcované (drážkované) krytiny. Mimo jiné jde o novou povrchovou úpravu Durafrost se zárukou 30 let, úpravu Alu PVDF se zesílenou tloušťkou a zárukou 50 let, či moderní střechu s patinou Magestic – inovativní řešení, kdy drážkovaná krytina není opatřena lakovou vrstvou, ale pokovením směsi zink-magnezia s mimořádnou odolností proti korozi.

Část expozice bude věnována komplexnímu systému Lindab Safety, který byl obohacen o další prvky, umožňující montáže na prakticky všechny typy střech ze všech běžných materiálů. Ti, kdo jsou stálými odběrateli nejprodávanějšího okapového systému na českém trhu Lindab Rainline, se dočkají také inovovaného hranatého provedení okapů Rainline, které je poslední dobou stále žádanější. V neposlední řadě se odborná veřejnost (architekti, projektanti, montážní firmy a prodejci) budou moci seznámit s Lindab Akademií – zbrusu novým cyklem školení v oblasti lehkých střešních krytin i tenkostěnných ocelových konstrukcí.


Lindab střešní krytiny
logo Lindab střešní krytiny

Lindab je mezinárodní skupina se sídlem ve Švédsku, která vyvíjí, vyrábí a prodává výrobky pro stavebnictví z ocelového plechu: lehké střešní krytiny, okapové systémy, bezpečnostní prvky střech, trapézové plechy, systémy pro opláštění budov a konstrukční ...

 
 
Reklama