Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Produktové novinky na veletrhu Střechy Praha 2018

Ve dnech 8. - 10. 2. 2018 v PVA EXPO PRAHA Letňany proběhne 20. ročník veletrhu STŘECHY PRAHA s řadou produktových novinek vystavovatelů.

Produktové novinky na veletrhu Střechy Praha 2018

Zde jsou některé z novinek přihlášených do 17. ročníku soutěže Zlatá taška.
Světlovod SUNIZER Superglass se speciálně tvarovanou a vrstvenou 3D kopulí bude k vidění na stánku American Bohemian Corporation. BRAMAC střešní systémy představí unikátní lehkou střešní plechovou krytinu s vysokou životností QUADRO ACOUSTIC S od výrobce ICOPAL, která ochrání mimo jiné před hlukem díky unikátnímu bitumenovému pásu s antiblokem na spodní straně šablony. FAKRO CZECH předvede výklopně-kyvné střešní okno FPP-V preSelect2 vybavené dvěma funkcemi otevírání – výklopnou a kyvnou. Funkce jsou oddělené, což zaručuje stabilitu a bezpečnost při užívání. Okno se výklopně otevírá až do úhlu 45° a lze jej vyrobit ve velkých rozměrech. FENESTRA střešní okna představí nové IZOLAČNÍ PROFILY pro střešní okno v nadkrokevní izolaci, které zateplují prostor mezi střešním oknem a nadkrokevní izolací, bez tepelných mostů a se zachováním běžné montáže střešního okna. MAFELL nabízí lankovou pilu DSS 300 cc pro řezání dřevovláknitých izolačních desek. Ve dvou expozicích společnosti UMYJEM TO uvidí návštěvníci například horkovodní tlakovou myčku s nezávislou All-in-one technologií Mi-T-M model #HSP-3003-3MGH, dále soběstačný, snadno přenosný tlakový systém mytí KufrWapka/ECOBLASTER nebo systém odstranění graffiti GRAFFITI REMOVAL SYSTÉM. Novinkou firmy VELUX Česká republika je světlík se zaobleným zasklením ISD 1093. Wippro představí efektivní řešení výlezu na rovnou střechu s označením FDA.

Přichystány jsou konference, odborná fóra, praktické ukázky i bezplatná poradenská centra.

Na www.strechy-praha.cz můžete získat zlevněnou vstupenku na souběh veletrhů Střechy-Solar-Řemeslo-Purpo Praha, For Pasiv, Cesty dřeva a přehlídku stavebních řemesel SUSO.


 
 
Reklama