Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Soutěž o peníze zpět za střechu SATJAM zná vítěze

Od počátku letošního února až do konce října mohli zákazníci společnosti SATJAM soutěžit o vrácení peněz za novou střechu. Střecha, která se nejvíce líbila fanouškům (obdržela nejvíce „lajků“), přinesla svému majiteli peníze zpět.

Speciální cena fair play byla udělena Jakubu Paulíčkovi, starostovi Sboru dobrovolných hasičů Široký Důl
Speciální cena fair play byla udělena Jakubu Paulíčkovi, starostovi Sboru dobrovolných hasičů Široký Důl

Princip soutěže Cash back byl jednoduchý. Soutěžící si v tomto období nejprve vybrali a pořídili krytinu z produktové řady Roof, Grande, Trend, Rapid, Taurus, Šindel, Arad, Bond nebo Rombo. Následně novou střechu realizovali a poté její fotografii umístili na facebookový profil firmy SATJAM. S náskokem se na čele umístil Mojmír Křenek s krytinou SATJAM Grande Alumat v hnědé barvě na svém rodinném domě.

Soutěž měla značný ohlas a zapojili se do ní i zájmové spolky. Vedení společnosti SATJAM se proto rozhodlo udělit také speciální cenu fair play, a to Jakubu Paulíčkovi, starostovi Sboru dobrovolných hasičů Široký Důl. SATJAM formou sponzorského daru tomuto sboru věnuje 48 000 korun.

Kromě toho do 31. prosince 2017 nabízí všem dobrovolným hasičům mimořádnou slevu 15 % na veškeré lehké krytiny ze své produkce. Jak na to? Stačí zaslat konkrétní poptávku spolu s kopií členské legitimace SDH na e-mail: ondrej.haska@satjam.cz. Sleva se navíc vztahuje i na akční ceny!


SATJAM s.r.o.
logo SATJAM s.r.o.

SATJAM s.r.o. působí na českém trhu od roku 1995 jako dodavatel kovových lehkých střešních krytin, trapézových plechů, okapových systémů a profilů, fasádních systémů, doplňků a mnoha jiných výrobků používaných ve stavebnictví.

 
 
Reklama