Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Odborná konference – Navrhování vegetačních a požárně odolných střech

Vegetační střechy jsou v současné době atraktivní komoditou. Vrací zeleň zpět do měst a mají pozitivní účinky v našem běžném životě.

Vegetační střechy se využívají hlavně u bytových projektů, kde je zelená střecha součástí terasy domu a kde je tímto vytvořen společný prostor pro relaxaci obyvatel
Vegetační střechy se využívají hlavně u bytových projektů, kde je zelená střecha součástí terasy domu a kde je tímto vytvořen společný prostor pro relaxaci obyvatel

Datum konání: 19.9.2017 od 13:00 do 15:00

Místo: PVA EXPO PRAHA, Beranových 667, Praha 9 - Letňany, sál 2

Účast na konferenci je bezplatná.
Program:
  • 13:00 - 13:30 Prezence
  • 13:30 - 14:15 Navrhování vegetačních střech a jejich výhody
    Vegetační střechy nabývají stále na větším významu a jejich vzrůstající trend je dán jejich schopností zadržovat vodu i příspěvkem ke snížení extrémních teplot během letních měsíců, které trápí nejvíce centra velkých měst.
    Ing. Karel Sedláček Ph.D.
  • 14:15 - 15:00 Navrhování lehkých požárně odolných střech, příklady chyb
    Při navrhování lehkých požárně odolných střech na trapézovém plechu dochází v řadě případů k chybám, které v krajním případě mohou především za mimořádné situace požáru v předmětných halových objektech ohrozit nacházející se osoby. Příklady současných možností, certifikovaných variant skladeb a chybných provedení budou zmíněny v tomto příspěvku.
    Ing. Pavel Rydlo

Seminář je zařazen do celoživotního vzdělávání členů ČKA: 2 akreditační body i ČKAIT: 1 akreditační bod


Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Divize ISOVER
logo Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Divize ISOVER

ISOVER nabízí nejširší sortiment tepelných, zvukových a protipožárních izolací v té nejvyšší kvalitě na českém trhu: produkty z čedičové i skelné vlny, expandovaného polystyrenu a doplňky pro systémová izolační řešení.

 
 
Reklama