Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Omítkové řešení bez zateplení

Minerální omítky dýchají, jsou pevné, dlouho vydrží, nehoří a jsou ověřeny staletími. Podívejte se na nabídku řešení od společnosti Weber.


Minerální vápenocementové omítky mají dlouhou životnost, jsou nehořlavé, prodyšné s vysokou pevností

















Omítky dýchají

Minerální omítky jsou prodyšné, vodní pára jimi lehce prochází. Tato vlastnost má zásadní vliv na kvalitu vzduchu v interiéru. Zdivo s minerální omítkou přirozeně dýchá.

Omítky jsou pevné

Vysoká pevnost omítek zajišťuje dostatečnou ochranu fasády proti mechanickému poškození. Na takovou fasádu můžete bez obav připevňovat těžké předměty – světla, kamery, markýzy, antény apod.

Omítky dlouho vydrží

Minerální vápenocementové omítky mají dlouhou životnost. Dostatečně a přirozeně odolávají povětrnostním vlivům. Probarvené druhy mají vysokou resistenci UV paprskům. Pokud nedojde k jejich poškození, např. zatékáním, vydrží na fasádě i 100 let.

Omítky nehoří

Z hlediska požární odolnosti patří minerální omítky mezi materiály třídy A1 = nehořlavé. Další důvod, proč zvolit právě toto omítkové řešení pro váš dům.

Tradice ověřená staletími

První aplikace minerálních omítek se datují již od starověku. Omítky používali Aztékové, Egypťané i velká Čína.


Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Divize WEBER
logo Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Divize WEBER

Dodavatel a výrobce vysoce kvalitních štukových a tepelně izolačních omítek, fasádních, zateplovacích a sanačních systémů, nátěrů, pastózních omítek, suchých maltových směsí, vyrovnávacích a samonivelačních podlahových hmot, lepidel na obklady a dlažbu.

 
 
Reklama