Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Soutěž VYHRAJTE NOVOU FASÁDU má výherce hlavní ceny

Výherkyní hlavní ceny a držitelkou voucheru na novou fasádu nebo nákup fasádních výrobků Baumit v hodnotě 100 000 Kč se stala Ivana Pýchová z Prahy-západ.

Ivana Pýchová a Ing. Jakub Moc, marketingový ředitel společnosti Baumit
Ivana Pýchová a Ing. Jakub Moc, marketingový ředitel společnosti Baumit

Výherkyně hlavní ceny byla vylosována 21. června 2017 a slavnostně vyhlášena 28. června 2017 v centrále společnosti Baumit v Brandýse nad Labem, kde jí byl předán marketingovým ředitelem společnosti Ing. Jakubem Mocem voucher v hodnotě 100 000 Kč na nákup fasádních výrobků značky Baumit nebo na realizaci nové fasády z těchto výrobků.

O soutěži jsem se dozvěděla z novin – z reklamy. Výrobky Baumit jsem znala již předtím, protože jsem kutil a renovuji domek. Výhru použiji na další renovaci a zkrášlení domu, který to velice potřebuje,“ sdělila Ivana Pýchová.

Marketingový ředitel společnosti Baumit Ing. Jakub Moc dodává: „Soutěž VYHRAJTE NOVOU FASÁDU jsme pořádali letos poprvé a jsme velice rádi, že se těšila velkému zájmu a zapojilo se do ní tolik soutěžících. Cesta, jak se přihlásit do soutěže, byla velmi snadná. Stačilo zaregistrovat se přes www.vyhrajte-fasadu.cz. Už nyní se těšíme na výslednou novou fasádu domu paní Pýchové.

Ostatních 150 soutěžících získalo během týdenních losování výhry v podobě voucherů na barevný návrh fasády, analýzu vlhké fasády nebo na nákup výrobků Baumit k úpravám fasády.

Soutěž tak byla úspěšně ukončena. Držitelce výhry paní Pýchové srdečně gratuluji. Jsem velmi rád, že opět přispějeme k tomu, abychom někomu zkrášlili skutečný domov,“ uzavírá Ing. Jakub Moc.


Baumit, spol. s r.o.
logo Baumit, spol. s r.o.

Zateplení fasád, zateplovací systémy / omítkové systémy - strojní omítky, sádrové omítky a stěrky, sanační omítky, omítkový systém pro zdravé bydlení / probarvené fasádní omítky a barvy, kreativní omítky / lité podlahy a samonivelační stěrky / program pro ...

 
 
Reklama