Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Bramac jedničkou u profesionálů

Jaké betonové tašky jsou v očích pokrývačů synonymem prvot¬řídní technologie a kvality? Výrobky od značky Bramac.

Bramac jako jediný výrobce betonových tašek získal certifikát  TOP QUALITY
Bramac jako jediný výrobce betonových tašek získal certifikát TOP QUALITY



Vyplývá to z výsledků výzkumného projektu Kvalitní stavební materiály, které byly zveřejněny koncem letošního dubna. Nezávislé hodnocení zaštítila renomovaná výzkumná agentura Nielsen Admosphere.

Kvalitu stavebních materiálů hodnotilo napříč 26 kategoriemi více než 700 řemeslníků a zástupců stavebních či realizačních firem. V kategorii Betonové tašky dosáhl Bramac prvenství ve všech aspektech hodnocení: pokrývači a odborné realizační firmy hodnotili používanost betonových tašek, dále jejich kvalitu a na závěr i nejlepší značku v oboru.

Přísně nastavená kritéria u hodnocení kvality výrobků splnila z výrobců betonových tašek pouze společnost Bramac a dosáhla tak jako jediná na certifikát TOP QUALITY.

Výzkumný projekt „Kvalitní stavební materiály“ je svého druhu prvním a jediným počinem na českém trhu. Cílem tohoto výzkumu je pomoci koncovým zákazníkům zorientovat se v široké nabídce stavebních materiálů a odlišit špičkové výrobky od méně kvalitních. Díky tomuto výzkumu mohou výrobci získat nezávislé potvrzení kvality svých výrobků.

 
 
Reklama