Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Katalog Design 2017 (Lehké obvodové pláště, výplně a obklady)

Společnost H&B delta vydala nový katalog lehkých obvodových plášťů a výplní a obkladů Design 2017, který obsahuje informace o výrobcích pro bondové, plechové, vláknocementové a laminátové fasády.

Společnost H&B delta právě vydala nový katalog lehkých obvodových plášťů a výplní a obkladů Design 2017, který obsahuje informace o výrobcích pro bondové, plechové, vláknocementové a laminátové fasády. Společnost H&B delta u fasádních systémů lehkých obvodových plášťů Design nabízí řadu možností pro opláštění staveb v oblasti průmyslu, podnikání, občanské a bytové výstavby.

Oproti loňskému vydání je podstatně rozšířen. V bondových fasádách naleznete nově bondové desky kotvené lepením. Bondové desky vám rádi dodáme včetně ohranění. Plechové fasády jsou pak rozšířeny o nový typ kazet PK SK3, fasádní šablony FS SK1 a stěnové trapézy TR VK3.

Úplnou novinkou našeho produktového portfolia představují designové výplně a obklady. Vyjma základních typových vzorů, které naleznete na stránce Výplně a obklady, nabízíme atypická řešení na míru. Samozřejmostí je pak i design na míru a servisní podpora přímého výrobce. Produktům jsou věnovány samostatné internetové stránky .


H & B delta s.r.o.
logo H & B delta s.r.o.

H&B delta se specializuje na střechy a lehké odvětrávané fasády. Divize Střechy a stavby se specializuje na střechy, stavby a fasády zejména historických budov, včetně restaurátorských prací. Divize Lehkých obvodových plášťů se zaměřuje na výrobu a montáž ...

 
 
Reklama