Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Rekordní zájem o účast na 19. ročníku veletrhu Střechy Praha

Zájem o účast na veletrhu STŘECHY PRAHA 2017 předčil očekávání. Lídři trhu jsou již všichni přihlášeni, stejně jako řada nových vystavovatelů. Silné zastoupení bude mít po delší době obor plochých střech.

Obor střech kromě množství vystavovatelů doplní i celodenní konference Izolace 2017 s nosným tématem „Ploché střechy“. Zazní další unikátní témata v doprovodném programu. V souběhu se uskuteční veletrhy ŘEMESLO PRAHA, SOLAR PRAHA a nový projekt PURPO PRAHA. Akce proběhnou 9. – 11. 2. 2017 v PVA EXPO PRAHA Letňany.

Účast lídrů trhu doplní řada zcela nových vystavovatelů

Největší výrobci a dodavatelé materiálů pro stavby a renovace střech, jakými jsou společnosti Asko, Bramac, Fakro, Fatra, HPI, KM Beta, Mediterran, Prefa, Roto, Ruukki, Satjam, Tondach či Velux, jsou již přihlášeni. Obor izolací zastupují například společnosti Juta, Kingspan, Liko-S, Linzmeier, Pur Izolace, Recticel Insulation, Rockwool či Studio Conti. Nově se budou prezentovat firmy nabízející bezpečnostní a ochranné systémy pro práci ve výškách, významný nárůst zaznamenal obor plochých střech. Vystavovatelé, kteří se budou prezentovat poprvé v historii veletrhu, obsadili již nyní přes 300 m2 a toto číslo stále roste. Další skupinu tvoří vystavovatelé z oboru fasádních systémů, solárních systémů, nářadí a strojů.

Semináře k novému projektu PURPO Praha připraveny

O témata v rámci projektu z oblasti profesionálního čištění a údržby nemovitostí, střech, fasád a dalších povrchů je velký zájem. Renomovaní přednášející představí různé typy povrchů střech z pohledu údržby a čištění, zazní povinnosti majitele a povinnosti zhotovitele, velkým tématem bude údržba v zimním období. Účastníci se dozví o nutném zabezpečení při pohybu po střeše. Část věnovaná fasádám se zaměří na způsoby čištění a údržby fasád rodinných a bytových domů, administrativních i ostatních budov, včetně prosklených výplní fasád. Řešit se budou možnosti ochrany proti vandalským sprejovým kresbám, znečištění fasád ptáky a soklů psy. Ke všem povrchům budou na základě praktických zkušeností uvedeny příklady účinného způsobu čištění.

Veškeré informace o veletrhu Střechy Praha.


 
 
Reklama