Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Lindab přináší limitovaný program pro montážníky „Rainline rozdává“

Program je určený všem zákazníkům registrovaným ve věrnostním programu Střechy plné odměn z řad firem, které provádějí montáž výrobků VELUX a výrobků Lindab v oblasti střešních a stěnových systémů i v oblasti vzduchotechnika.

Za odběr okapového systému Lindab Rainline v období 1. 6. - 31. 8. 2016 získáváte kromě bodů do programu Střechy plné odměn ještě navíc poukázky do MALL.CZ, poukázky na slevu na zboží Lindab a pracovní nářadí.

  • Přihlaste se nejpozději do 30. 6. pomocí červeného tlačítka na www.strechyplneodmen.cz do limitovaného programu Rainline rozdává. Přihlášení do soutěže je podmínkou pro uplatnění odměn.
Po skončení akce si okamžitě vyberete svou odměnu:
  • Za každých 25 000 Kč v ceníkových cenách (to při slevě 20 % odpovídá nákupu za 20 000 Kč) získáváte poukázku na slevu na výrobky Lindab v hodnotě 1 000 Kč, nebo poukázku na slevu do e-shopu MALL.CZ.
  • Prostřihové nůžky za odběr již ve výši 99 000 Kč v ceníkových cenách (to při slevě 20 % odpovídá nákupu za 79 000 Kč).

Výběr odměn záleží jen na vás!



Lindab střešní krytiny
logo Lindab střešní krytiny

Lindab je mezinárodní skupina se sídlem ve Švédsku, která vyvíjí, vyrábí a prodává výrobky pro stavebnictví z ocelového plechu: lehké střešní krytiny, okapové systémy, bezpečnostní prvky střech, trapézové plechy, systémy pro opláštění budov a konstrukční ...

 
 
Reklama