Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

SATJAM Rapid nově i z hliníku

Vzhledem k neustále se zvyšující oblibě střešní krytiny SATJAM Rapid a nárůstu její produkce jsme přistoupili k zásadní proměně naší výrobní linky. Ta nám umožňuje produkci krytiny ve vyšší kvalitě a taktéž rozšíření nabídky této krytiny o některé inovativní prvky, při nezměněné šířce a tvaru krytiny.



Střešní krytiny SATJAM Rapid vyrábíme také ze slitiny ALUMAT tvořené hliníkem, hořčíkem a manganem. Slitina je velmi pevná a zároveň lehká, skvěle odolává povětrnostním vlivům i korozi. Za příznivou cenu získáte moderní střechu, na jejíž kvalitu si můžete vsadit. Speciální SATJAM Záruka Plus bude chránit vaši novou střechu po dobu až 40 let.

Na hliníkovou střechu patří nerezové šrouby
  • Pro správnou instalaci střešní krytiny SATJAM Rapid v provedení ALUMAT a ALUMAT STUCCO je nutné použít nerezové šrouby SDR, které vám nabízíme v našem sortimentu příslušenství.
NOVINKA – v nabídce příslušenství SATJAM
  • Držák hřebenáče Rapid z hliníku v provedení nízký a perforovaný.

SATJAM s.r.o.
logo SATJAM s.r.o.

SATJAM s.r.o. působí na českém trhu od roku 1995 jako dodavatel kovových lehkých střešních krytin, trapézových plechů, okapových systémů a profilů, fasádních systémů, doplňků a mnoha jiných výrobků používaných ve stavebnictví.

 
 
Reklama