Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vakuová izolace pro snadné řešení rekonstrukce podlahy

Jak izolovat podlahu zimní zahrady pro každodenní užívání - k dispozici je pouze 31mm? Jediné řešení je použití vakuové izolace. Jedná se o rychlou a čistou rekonstrukci s úsporou stavebních nákladů.

Vakuová izolace jako podlahová izolace:
Veliké uplatnění vakuové izolace se nabízí při rekonstrukcích podlah, převážně podlah na terénu. Vložit požadovanou tloušťku standardní tepelné izolace při sanaci podlahy vyžaduje značné odebrání konstrukcí do hloubky pod stávající podlahu. Jak tento požadavek řešit, není-li to fakticky z mnoha důvodů možné?

Jestliže se nedaří umístit tepelnou izolaci např. v tloušťce 10cm, je možné položit desky vakuové izolace v tl. 2cm, které budou splňovat tepelný odpor konstrukce. Toto řešení může být navíc jednoduše proveditelné. Někdy je možné položit vakuovou izolaci na stávající podlahu.



PROPASIV s.r.o.
logo PROPASIV s.r.o.

Vyvíjíme a prodáváme špičkové stavební prvky pro přerušení tepelných mostů. Zabýváme se speciálními izolacemi v technicky náročných stavebních situacích (izolování v tenkých vrstvách). Poskytujeme kompletní servis, poradenství a zpracování technické ...

 
 
Reklama