Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Odvětraná fasáda NOVABRIK na panelovém domě

Při volbě nové fasády na panelový dům jsou nejdůležitějšími parametry především kvalitní zateplení a životnost. Proto se na fasádě skutečně nevyplatí šetřit.

Z levné fasády budete mít v první chvíli radost, po čase se její vzhled i vlastnosti změní a to vás připraví o ušetřené peníze. Chtějte fasádu, která vám bude sloužit celý život.

Fasádní systém Novabrik byl navržen v Kanadě institutem, který se zabývá vlhkostí staveb v souladu se čtyřmi "O" (Oddělit, Odvodnit, Osušit a Ošetřit). Jeho dýchací schopnost vytváří přirozené proudění vzduchu ve zdivu a izolací fasád s vyřešeným odvodem difúzních par. Tak tlumí a zamezuje vzniku plísní. Tyto typy fasád řeší nejen funkční, ale i estetickou stránku domu. Přirozeně odvádí vlhkost z domu, zabraňují tvorbě plísní v interiéru, snižují náklady za vytápění a především tvoří estetickou obálku domu.

Novabrik je bezúdržbový, odolný vůči „vodorovnému dešti“ a silnému větru. Splňuje protipožární odolnost a nezanedbatelný je i hlukový útlum. Novabrik je přírodní materiál, ekologický, 100% recyklovatelný, použití pro všechny typy staveb. Bez použití malt a lepidel.

více na www.novabrik.cz





STAVOBLOCK system, s.r.o.
logo STAVOBLOCK system, s.r.o.

Stavoblock system, s.r.o. je česká rodinná firma vyrábějící již 23 let unikátní stavební systémy, jejichž tvarové řešení sama vyvíjí a navrhuje. Portfolio společnosti nabízí produktové řady v odvětví fasád, zahradních zdí a dlažeb. Systémy mají společné ...

 
 
Reklama