Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Užijte si vánoce v teple, izolujte teď!

Překvapilo vás, jak moc jste museli topit při příchodu prvních mrazů? První mrazivé počasí v letošním roce přišlo bez varování, náhle a udeřilo poměrně velkou silou.

Mnoho domácností bylo překvapeno, jak intenzivně museli v průběhu těchto prvních mrazů interiér vytápět. Možná si pokládáte mnoho otázek, jak mohl váš domov tak náhle prochladnout a bylo nutné jej tolik vytápět? Kudy vlastně teplo uniká. Teplý vzduch je lehký, a tak vstoupá vzhůru. Většina vámi vytvořeného tepla jednoduše odejde stropem vašeho domu. Existuje však jednoduché a levné řešení, jak tomuto úniku zabránit - Systém MAGMARELAX.

Jednoduché s snadné řešení

Tepelné izolace MAGMARELAX® je ideální řešení, které se bez problému dostane i do obtížně přístupných míst a ušetří vám až 30% nákladů za topení. Izolace MAGMARELAX® je vyrobena speciálně pro aplikaci do trámových stropů shora, úzkých nebo nepřístupných míst šikmých střech a plochých střech pod vazníky, dělících příček, sendvičových stěn a jako výplň jiných dutých prostorů. Další rozsáhlé využití technologie foukané izolace je při zateplení starších domů se sedlovou střechou a dřevěnou konstrukcí stropu. Svou jedinečnou kvalitou, kromě skvělých tepelně izolačních vlastností, vyniká zejména vysokou odolností proti ohni. Stačí jen natáhnout hadici přímo do dutiny stropu a foukaná izolace vyplní všechny skuliny.

Stihnete to ještě před začátkem té pravé zimy a udělejte si pěkné svátky
Neváhejte a ještě dnes vyplňte nezávazný poptávkový formulář a během několika dnů očekávejte obchodně technického poradce a do 14 dnů samotnou realizaci.


 
 
Reklama