Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Zima je v plném proudu. Zateplete ještě dnes!

Mnoho lidí každý rok v zimních měsících řeší, jak ušetřit za vytápění, aniž by museli investovat velké peníze a spoustu času do rekonstrukce. Máme pro vás zajímavé řešení, které vše vyřeší rychle a zároveň nezatíží vaši peněženku.

Zateplete strop!
Ohřátý vzduch je lehčí a stoupá vzhůru. Když najde skulinku ve stropě, uniká bez užitku z obytných prostor. Foukaná minerální izolace MAGMARELAX, která se běžně fouká do dutin stropu nebo přímo na podlahu na půdě, pokud není dutina, kvalitně zaizoluje váš dům.

Stropní systém MAGMARELAX® je ideálním způsobem izolace podlahy na půdách rodinných domků i obytných domů, kde není dutina. Systém je především lehký, přesný, variabilní a vysoce únosný.
To zajišťuje nášlapná vrstva z OSB desek na pero a drážku. Konstrukce je hotova za jeden den a následně se zafouká. Dostatečná vrstva minerální izolace vytváří dokonalou bariéru mezi vnitřním a venkovním prostředím. Mezi další skvělé vlastnosti tepelné izolace je zabraňování srážení vlhkosti, tvorbě plísní nebo hnilobným procesům a nesléhavost. Záruka více než 10 let.
Zateplení je možné provést na kterékoliv střeše, ať už se jedná o střechu rovnou, sedlovou nebo okálu.

Kvalitní zateplení za pár korun

Nechte si navrhnout optimální řešení, které vám bude na 100 % vyhovovat. Obraťte se na firmu IP Polná, která je specialistou ve svém oboru a systém MAGMARELAX dodává v několika variantách dle konkrétních požadavků svých zákazníků.

Získejte od nás 20% slevu na jedničkovou ekologickou izolaci MAGMARELAX ECO!


 
 
Reklama