Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nová služba pro certifikované prodejce na webových stránkách Ceresit

Od konce léta je na webu ceresit.cz nově zpřístupněna neveřejná a exkluzivní část sekce „Ke stažení“, kde si mohou certifikovaní prodejci stavební chemie Ceresit prohlédnout a stáhnout aktuální grafické poklady, dokumenty a další soubory, které jim usnadní přípravu marketingových akcí, spojených se značkou Ceresit.

Výhody neveřejné části sekce ocení všichni certifikovaní prodejci Ceresit – pro ně je na stránkách k dispozici řada užitečných dokumentů včetně tiskových dat k letákům a brožurám. Neveřejná část sekce zjednoduší zejména komunikaci s obchodními partnery či jejich grafiky, kteří potřebují podklady pro letáky, katalogy či jiné marketingové aktivity související s podporou prodeje produktů stavební chemie Ceresit. Tyto podklady řazené v přehledném adresáři jsou všem registrovaným zpřístupněny po přihlášení, administrátor má také možnost přidělit složku se soubory pouze vybraným uživatelům. Výhodné to bude především u souborů s velkou datovou náročností – nová aplikace webových stránek Ceresit tím odbourá opakované a složité zasílání podkladů na email nebo přes datové úschovny. Novou podobu dostala i část přístupná široké veřejnosti, kde nechybí aktuální a starší vydání ProProfi magazínu, letáky, brožury a produktový katalog, to vše v náhledových formátech pdf.

Práce s novou částí sekce, určené certifikovaným prodejcům, je velmi jednoduchá – každý partner bude mít vytvořen vlastní účet, o jehož zřízení si při první návštěvě sekce zažádá – nebo mu jej zřídí provozovatel - a na tento účet se pak bude pod svým jménem a heslem přihlašovat. Stačí zadat vlastní e-mail a text žádosti, poté vám přijde na zadanou e-mailovou adresu zpráva s informací o aktivování vašeho účtu. Orientace v souborech je přehledná, hledání potřebného dokumentu usnadní tagy (štítky) – po kliknutí na jeden z těchto štítků (např. brožura, foto produktu, katalog a další) se návštěvníkovi zobrazí všechny soubory, které jsou k vybranému tagu v databázi přiřazeny.


Sekce pro partnery - Ke stažení

Tabulky použití systémů Ceresit

ProProfi magazín archiv

Katalogy, brožury, letáky

Na webových stránkách si tak registrovaní návštěvníci budou moci vyhledat, prohlédnou a stáhnout kromě fotografií produktů, produktového katalogu, letáků, tabulek použití i aktuální ceník stavební chemie Ceresit. David Krčka, Senior Brand Manager značky Ceresit si od nové sekce slibuje zjednodušení vzájemné komunikace mezi společností Henkel ČR a jednotlivými prodejci, ale i jistotu, že registrovaný partner použije pro svoji akci aktuální podobu dat: “Pro naše partnery to bude velmi příjemné zjednodušení, odpadne nutnost žádat a čekat na data, přístup budou moci dát i svým grafikům a ti budou mít obrázky v potřebných formátech a velikosti okamžitě k dispozici. Nová část webu ale přinese výhody i nám – očekáváme, že se významně sníží výskyt situací, kdy se na marketingové akci našeho partnera objevila starší neaktuální informace, např. fotografie produktu se starším obalem ap.

 
 
Reklama