Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Weber nově představuje e-informace, e-návody a e-kontakty

Weber, výrobce a dodavatel špičkových stavebních materiálů, připravil a inovoval celou řadu online komunikačních aktivit. Cílem je být stále na blízku svým zákazníkům, aby měli stále při ruce praktické a aktuální informace, návody a kontakty, nejen o široké škále výrobků Weber.

Absolutní novinkou je oblíbená a stavební veřejností osvědčená příručka – nyní online: www.e-radce.cz

Nabízí intuitivní ovládání, s možností listování i tisku, vyhledávání dle klíčových slov, názvů nebo čísel výrobků. Jako bonus je zde obsažena i galerie videí Weber.

Naleznete zde návodové listy vytipovaných nejčastějších závad, kde je nejen problém popsán, ale i systémově vyřešen. Obsaženy jsou zde veškeré výrobky, které Weber v letošní stavební sezóně nabízí, včetně návodů k použití a technických parametrů. Vyzkoušejte rozšířené e-kontakty weber.

Už jste vyzkoušeli poptávkový portál www.poptej-weber.cz?

Z celého portfolia výrobků Weber byly pečlivě vybrány nejoblíbenější a nejzákladnější výrobky, které máte možnost si předobjednat u  vybraného prodejce stavebnin. Zde si zákazník dohodne termín, způsob dodání a vše co mu vyhovuje.

Veškeré online aktivity jsou združené v mobilní smart aplikaci do všech mobilních zařízení. Aplikace Weber CZ je zdarma ke stažení na Google play a App Store.

Obsahuje rychlý přehled výrobků, problémy a řešení, vzorníky barev materiálů, kontakty na nejbližšího technického poradce nebo i nejbližšího prodejce v okolí – buď dle polohy zákazníka nebo dle PSČ.

Pro zimní období je opět nachystáno weberškolení 2018 pro realizační firmy, obsluhy stavebnin a odbornou veřejnost, na která je možnost přihlásit se i online: www.profiklub.cz/skoleni/

Cílem těchto teoretických i praktických školení je zvýšení úrovně znalostí, poskytnutí praktických a aktuálních rad, seznamování s moderními materiály a trendy v oblasti stavebnictví.

Další aktivity weber online aplikací a webových stránek:

  • www.profiklub.cz - sdružení zákazníků Weber, uživatelů výrobků, přátel a dalších spřízněných duší. Klub je otevřen všem stavebním profesím.
  • www.weber-panel.cz - přináší aktuální informace nejen ze světa dotací. Je určen pro projekce, bytová družstva a všechny další zájemce o kvalitní bydlení
  • You tube Weber CZ - videa a názorné postupy stavbeních řešení
  • webercolor design - barevné ztvárnění domu z fotografie či plánů v několika snadných krocích
  • weberarchitekt – pro vyzkoušení barevných kombinací fasády a prvků domu na již připravených typech domů
  • weber CZ – oficiální domovská stránka Weber, nejaktuálnější dění ze světa Weber


Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Divize WEBER
logo Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Divize WEBER

Dodavatel a výrobce vysoce kvalitních štukových a tepelně izolačních omítek, fasádních, zateplovacích a sanačních systémů, nátěrů, pastózních omítek, suchých maltových směsí, vyrovnávacích a samonivelačních podlahových hmot, lepidel na obklady a dlažbu.