Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Cihla HELUZ AKU KOMPAKT 21 broušená zvukově izoluje a redukuje konstrukční hluk

Nová cihla HELUZ AKU KOMPAKT 21 broušená je určena pro bytové domy, je vhodná pro rodinné domy, ale i administrativní budovy.

Cihla HELUZ AKU KOMPAKT 21 - na stejné ploše více místa
Cihla HELUZ AKU KOMPAKT 21 - na stejné ploše více místa

Cihelný blok od výrobce HELUZ je složen ze dvou cihelných tvarovek spojených přes minerální vlnu. Je určen pro vyzdívky nenosných stěn. Tato novinka má oproti jiným klasickým cihelným materiálům řadu technických zdokonalení, lepší akustické /zvukově izolační /a tepelně izolační vlastnosti. Štíhlejší konstrukce vytváří větší užitný prostor a tím umožní dosáhnout vyšší užitné plochy v rámci bytu.

Developeři tak získají více prodejných metrů užitné plochy. Stavební firmy ocení jednoduchost vlastního zdění stěny na polyuretanovou pěnu, a tím zmenšení přesunu hmot na staveništi. Unikátní konstrukcí cihelného bloku dochází kromě výborné zvukové izolace také k významné redukci přenosu konstrukčního hluku.

Provádění nenosných stěn z nové cihly HELUZ AKU KOMPAKT 21 broušená


HELUZ cihlářský průmysl a.s.
logo HELUZ cihlářský průmysl a.s.

Společnost HELUZ cihlářský průmysl v.o.s. patří mezi tři největší výrobce zdících systémů na našem trhu, jako jediná je ryze česká. Zákazníkům nabízí kompletní cihelný systém pro hrubou stavbu.

 
 
Reklama