Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Zveme Vás na BIM DAY 2017

Pravidelná výroční konference Odborné rady pro BIM se nezadržitelně blíží!

Konference BIM DAY 2017 se uskuteční ve čtvrtek 12. října 2017 v Praze.

Konferenci pořádá Odborná rada pro BIM (CzBIM). Jde o spolek, jež se systematicky a dlouhodobě věnuje oblasti informačního modelu budovy neboli metodě BIM, a to nejen s důrazem na uplatnění a zavádění této metody v České republice. CzBIM sdružuje přední odborníky z řad právnických, tak i fyzických osob, kteří působí v oblasti BIM jak u nás, tak i ve světě. CzBIM bere ohledy na specifika českého prostředí, (např. normy, legislativa) a pomáhá uvádět BIM do praxe.

Jste připraveni na BIM revoluci? BIM Revoluce je tady! Revoluce nebo evoluce? Stavebnictví 4.0. Takové proaktivní až provokativní byly podtituly předchozích výročních konferencí BIM DAY. Důvod to mělo prostý, zaujmout pozornost, protože metoda BIM si z podstaty své věci naši pozornost zaslouží.

Hlavním posláním CzBIM je popularizace, vzdělávání, standardizace, rozvoj možností a uplatnění metody BIM v České republice.

Formát konference bude zaměřen na aktivní diskusi mezi přednášejícími a účastníky konference. Přijďte se i Vy inspirovat příklady z praxe a zeptat se na otázky, které Vás v souvislosti s BIM zajímají.

  • PROGRAM
  • PŘEDNÁŠEJÍCÍ
  • REGISTRACE

Konference se koná v budově Národní technické knihovny v Praze - Ballingův sál, Technická 6, Praha 6-Dejvice


 
 
Reklama