Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Seminář Navrhování konstrukcí z korozivzdorných ocelí

Vážené kolegyně, vážení kolegové, dovolujeme si vás pozvat na seminář, který se koná 27. září 2017 na Fakultě stavební ČVUT v Praze, Thákurova 7, Praha 6 – Dejvice, posluchárna C 202 (doprava – trasa metra A, stanice Dejvická).

Seminář shrne základní zásady problematiky v navrhování nosných konstrukcí z korozivzdorných ocelí se zaměřením na specifické odlišnosti od běžných uhlíkových ocelí. Problematika návrhu bude prezentována ve vztahu k aktuálním návrhovým normám ČSN EN 1993-1-4:2007 a její Změny A1 z loňského roku. Prostor bude rovněž věnován prezentaci vývoje návrhových postupů předpokládaných v další verzi Eurokódů po roce 2020. Seminář uvede i praktické poznatky z projektů nosných konstrukcí či návrh štíhlých vzpínadlových sloupů. Účastníci semináře obdrží rozsáhlou monografii se sbírkou řešených příkladů. Seminář je zařazen do systému celoživotního vzdělávání ČKAIT.

Na setkání se těší prof. Ing. František Wald, CSc., vedoucí Katedry ocelových a dřevěných konstrukcí FSv ČVUT v Praze.

Přihlásit se je možno přímo z internetové stránky, zasláním závazné přihlášky poštou nebo na email: michal.jandera@fsv.cvut.cz, kde je možné se rovněž dotázat na další informace.

Přihláška.doc

 
 
Reklama