Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

„Soutěž o nejlepší projekt“ společnosti Wienerberger zná své vítěze

Odborná porota v Centru stavebního inženýrství v Praze vybrala nové vítěze již 8. ročníku „Soutěže o nejlepší projekt“ pro studenty středních průmyslových škol stavebních.

Andrea Bočánková, 1. místo v kategorii „projekt rodinného domu“
Andrea Bočánková, 1. místo v kategorii „projekt rodinného domu“

Celkem 129 studentů z 20 středních průmyslových škol stavebních z celé ČR se přihlásilo do „Soutěže o nejlepší projekt“, kterou pořádá společnost Wienerberger cihlářský průmysl, a. s. s cílem podporovat tyto studenty a stavební obory. Sítem 1. školního soutěžního kola prošlo celkem 80 studentských prací, které postoupily do 2. celostátního soutěžního kola.

Odborná porota složená z doc. Ing. Františka Kulhánka, CSc. z Katedry konstrukcí pozemních staveb ČVUT Praha, Ing. Iva Petráška a Ing. Roberta Blechy ze spol. Wienerberger cihlářský průmysl a. s., Ing. Víta Jirkovského a Rudolfa Pruse ze spol. Tondach Česká republika a. s. a zástupců mediálních partnerů soutěže, hodnotila 42 projektů v kategorii „projekt rodinného domu“ a 36 prací v kategorii „projekt občanské stavby“. 16 prací se také ucházelo o speciální ocenění za použití střešní krytiny Tondach.


Wienerberger s.r.o.
logo Wienerberger s.r.o.

Skupina Wienerberger AG představuje největšího světového výrobce cihel Porotherm a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny Tondach v Evropě. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení. V ČR působí společnost ...

 
 
Reklama