Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Maximální pevnost a stabilitu vaší stavby zaručí kvalitní betonářská ocel

Při výrobě železobetonu se pro zvýšení jeho únosnosti a stability vkládají do betonu ocelové tyče a výztužné vložky. Soudržnost je u kruhových výztuží zajištěna tvarovanými výstupky a třmínky spojující výztuž v tzv. armovacích koších.

VP STAVEBNINY betonářská výztuž ocel armovací třmínky

V naší nabídce naleznete betonářskou ocel o délkách 6 m, od průměru 6 mm až do průměru 32 mm. Prostřednictvím naší zámečnické dílny vám tuto betonářskou výztuž upravíme na požadované délky nebo ohneme do potřebných tvarů. Výběr výztuží je ovlivněn nejenom výrobním sortimentem, ale také typem konstrukce, do kterých jsou výztuže zabudovány.

Typickým příkladem jsou svařované sítě, tzv. kari sítě, které se používají pro vyztužování deskových nebo stěnových konstrukcí, jako výztuže do nenosných částí budovy nebo pojezdových ploch. Tloušťka drátu kari sítě se běžně pohybuje od 4 do 8 mm a plocha bývá 2 x 3 m, tedy 6 m2.

VP STAVEBNINY nabízí:
  • zhotovení třmínků nebo celých armovacích košů do železobetonového věnce pro stavbu přesně podle požadavků či projektové dokumentace
  • mnoho dalších služeb a doplňkového sortimentu, jako jsou distančníky, vázací drát, ocelová vlákna do betonu
Zboží si můžete vyzvednout u nás ve stavebninách, nebo vám můžeme veškeré výrobky dodat přímo na stavbu. Nabízíme trvale výhodné ceny.
 
 
Reklama