Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

TAUS představuje prémiové italské stavební materiály Fassa Bortolo

Kvalita výrobních materiálů v centru pozornosti, silný vývoj, inovace. To jsou základní stavební kameny společnosti Fassa Bortolo, italského lídra v oblasti produktů a řešení pro stavební průmysl.

Fassa Bortolo nabízí ucelený sortiment stavebních materiálů včetně vápna a jeho derivátů, vápenocementových a sádrových omítek, stěrek, lepidel pro stavebnictví, lepidel na obklady, samonivelačních hmot, pastelových barev a nátěrů, vnějších tepelně izolačních kompozitních systémů, výrobků pro renovace vlhkého zdiva a opravy betonu, biologických omítek, jakož i systému pro suchou výstavbu GYPSOTECH® s kompletním sortimentem sádrokartonových desek a instalačního příslušenství.

Ze sortimentu má na českém trhu perspektivu například minerální tmel A 64 R-EVOLUTION. Pro stavební nátěrový tmel A 64 R-REVOLUTION je charakteristická vysoká povrchová stabilita, prodyšnost i výborné mechanické vlastnosti. Tmel se používá ke tmelení nepravidelných savých i nesavých povrchů v interiéru a exteriéru jako jsou beton, porobeton, obzvlášť odolné omítky a tmely, lakované povrchy, obklady atd.

Pozornosti by neměl ujít ani a rychletuhnoucí podsyp na cementové bázi s lehkým polystyrénovým plnivem ST 444. Podsyp se uplatňuje v interiérech jako vyrovnávací, tepelně izolační podklad před pokládkou mazaniny, potěru nebo suché podlahy.

 
 
Reklama