Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Chytrá pěna v novém kabátě: nové logo, web a komunikační strategie

Chytrá pěna, jednička na trhu polyuretanových izolací přichází se spoustou novinek – nová komunikační strategie, nové logo, nový web a mnoho dalšího.

Izolaci základů u rodinného domu v Brně
Izolaci základů u rodinného domu v Brně

Značka Chytrá pěna spustila nový web, který nabízí velice přehledné menu, ve kterých najdete veškeré informace o tepelných izolacích, hydroizolacích, střešních systémech, ale také technické specifikace jednotlivých materiálů a třeba produkty v akci. Redesignem prošlo také logo Chytré pěny, nyní je mnohem poutavější, čistší a zapamatovatelnější.

Přísné dodržování standardů

Chytrá pěna se specializuje na izolace polyuretanovou pěnou německé firmy PUR-Systems GMbH. Kvalitní materiál díky svým téměř neměnným vlastnostem vydrží až několik desítek let – to ale pouze za předpokladu, že je správně aplikován. Polyuretanová pěna se totiž vyrábí na místě nástřiku reakcí dvou kapalných složek, vícefunkčních isokyanátů s polyalkoholy. Chytrá pěna je držitelem několika certifikátů, které zaručují, že výrobní proces probíhá za dodržení všech standardů kvality, a to nejen z důvodu zachování vysoké kvality materiálu, ale také z důvodu bezpečnostního.

Na pracovníky Chytré pěny se můžete naplno spolehnout, díky kompletně vybavenému školicímu středisku společnosti, se setkáte jen s izolatéry, kteří jsou odborně a technicky způsobilí. A co víc – díky mnohým zkušenostem vám i se spoustou věcí poradí.

V čem je pěna unikátní?

Pěna po aplikaci vytváří souvislou vrstvu bez spár a prasklin a účinně tak zabraňuje vzniku tepelných mostů. Při nástřiku stačí velice tenká vrstva a izolační vlastnosti jsou i přesto skvělé, vydrží perfektně izolovat až 50 let, bez toho, aniž by pěna nějak výrazně ubývala a mizela. Pěna také splňuje potřebné hygienické standardy, nevede ke vzniku plísní a má nulovou potravinovou hodnotu – takže neláká škůdce. Na tyto kvalitní vlastnosti od Chytré pěny dostanete 30 let záruky.

 
 
Reklama